Moderne arkitekttegnede sommerhuse

Velkommen til Mökki


Drømmer du om et unikt, nordisk inspireret sommerhus, der kan anvendes hele året - skræddersyet efter dine ønsker? Mökki er eksperter inden for design og konstruktion af arkitekttegnede modulhuse til fritidsbrug. Vores team bestående af erfaren arkitekt og kompetente håndværkere, hjælper med at guide dig gennem hele processen og omsætte dine boligdrømme til virkelighed.Vi kan hjælpe dig med:


  • Rådgivning og etablering af hus - vi hjælper under hele processen
  • Rådgivning omkring køb af byggegrund
  • Klargøring af grund til placering af hus
  • Etablering af stikledninger til hus
  • Rådgivning i forhold til lokalplanen og de muligheder den giver dig
  • Indsendning af byggeansøgning til kommunen
  • Rådgivning omkring boligbehov og dertilhørende tilpasning af bolig
Moderne og funktionelle huse


Mökki's vision er at skabe arkitekttegnede, moderne og funktionelle modulhuse til fritisbrug. Vores sommerhuse er designet og bygget til helårsbeboelse og kan tilpasses efter dine ønsker. Vi kombinerer modernitet og funktionalitet med fokus på kvalitet og æstetik.Vi har valgt at modulhusene skal produceres i Danmark i samarbejde med håndværkere, der har indsigt i det danske bygningsreglement. Materialemæssigt søger vi hele tiden at optimere i forhold til en imødese en agenda omhandlende, at nybyggeri skal afsætte mindst muligt aftryk i forhold til miljøbelastning. Boliger med vinduer til naturen


Vores huse er designet med store vinduespartier, der integrerer naturen i dit hjem. Vi tror på, at ude og inde skal smelte sammen, og vores boliger skaber opholdsrum, hvor du føler dig tæt på naturen året rundt.Fleksibilitet


Modulhusene er flytbare, det vil sige at du i princippet kan flytte dem til en anden grund, hvis du engang får lyst til at udforske en ny egn af Danmark. Du kan derfor også sælge huset seperat fra grunden, hvis du får behov for en anden bolig på din grund.


Huset løftes i det tilfælde op med en kran og flyttes på en lastbil til en ny destination. Det er ret enklet og giver god mening i forhold til at genanvende huse og byggematerialer i størst muligt omfang.